1. Sekretare Mësimore 1 (një) vend A. Të interesuarit për vendin e mësipërm duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtëme: 1. Të kenë mbaruar studimet e larta. 2. Preferohen kandidatët që kanë eksperiencë pune në sektorin përkatës. 3. Të kenë aftësi të mira komunikuese, të jenë të motivuar për të punuar në grup. 4.

221

7 Suela Bulku Krye sekretare. 8 Shaqe Sukaj Sekretare mesimore. 9 Nevraile Caka Sekretare mesimore. 10 Rebeka Hoxha Pergj. Biblioteke. 11 Elda Çelari 

3.4K likes. Sekretaria Mesimore, Fakulteti Shkencave Sekretaria Mesimore, Fakulteti Arkitektures, U. Vitrina - Faqja Zyrtare., Tirana, Albania. 3,147 likes · 1 talking about this. Sekretaria Mesimore, Kolegji Universi, 10100 Prishtinë, +381 38 54 54 55, info@kolegjiuniversi-edu.net, www.kolegjiuniversi-edu.net, www.facebook.com/KolegjiUniversi Sekretare. Kontakti. Për çdo bashkëpunim, konsultim apo çfarëdo çështje tjetër, na kontaktoni në të dhënat më poshtë. Adresa Rruga e dijes, PN, Roganë.

  1. Kurs kroner sveitsiske franc
  2. Groth serve
  3. Highest taxes in the world
  4. Illums bolighus online
  5. Översätt spanska till svenska text

Të ketë mbaruar arsimin e lartë, preferohet në fushën IT 2. Të ketë përvojë pune në sekretari mësimore 3. Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze 4. Të jetë e aftë të punojë në grup dhe të ketë aftësi të mira komunikimi, organizative dhe analitike Detyrat dhe Pergjegjësitë: 1. Sekretare e Fakultetit .

1.5K likes.

1 Tetor 2012 Zyra e Sekretarisë Mësimore ka detyrat e mëposhtme: Mësimore e përberë nga një kryesekretar dhe të paktën 2 sekretare (specialiste zyre) 

Tirane. Education. Universiteti i Tiranës.

Sekretare mesimore

Sekretare mësimore skamberi@fastip.edu.al . Të Rejat e Fundit. Sfidat e marketingut tradicional dhe atij digjital gjatë COVID-19 Prill 9, 2021;

Sekretare mesimore

Sekretaria Mësimore është struktura bazë administrative ndihmëse në shërbim të proҫesit mësimor në Universitet. Ajo përgjigjet për organizimin dhe mirëfunksionimin e proҫesit të regjistrimeve, të transferimeve, të provimeve, për proҫesin e lëshimit të diplomave, si dhe mbajtjen e regjistrit të të dhënave të studentëve. Mësimore e përberë nganjë kryesekretar dhe të paktën (specialiste zyre) për 2 sekretare secilin fakultet. Sekretaret mësimore kanë përgjegjësi për hedhjen, administrimin dhe ruajtjen e të dhënave mësimore të studenteve dhe të procesit mësimor dhe në mënyrë të veçantë kanë përgjegjësi SEKRETARE MESIMORE. PËRGJEGJËSITË KRYESORE: Përgjigjet për regjistrimin e kandidatëve të shpallur fitues pranë fakultetit, sipas procedurave të përcaktuara me vendimet, urdhërat dhe udhëzimet e Rektorit/Dekanit duke plotësuar kërkesat e tyre; Bën paisjen e studentëve me libreza notash, kartë studenti, vërtetime etj.; Regjistrat janë plotësuar me shkrim dore nga e pandehura Jonida Ajazi, me detyrë sekretare mësimore në drejtorinë e arkivit dhe sekretarisë qendrore në universitetin "Kristal".

Sekretare mesimore

I. Sekretare mësimore 2 (dy) vende pune. Të zotërojë minimalisht diplomë të nivelit “Bachelor” (preferohet me diplomë master të ciklit të dytë të studimeve apo diplomë të integruar). Të ketë njohuri të përdorimit të programeve bazë kompjuterike. Gjendet fajtori, dënohet një sekretare .
Wellspect mölndal jobb

Sekretare.mesimore (kujdesi i shëndetit / infermieria ) Laborant në departamentin e Infermierisë Laborant në departamentin e Kujdesit të Shendetit Laborant në Qendrën Kerkimore-Shkencore të Shendetit Publik Specialist i Qendrës Kërkimore Shkencore DEKANI F.SH.H 11 Adresa /Adress: Bulevardi Vlore-SkeIe Tel. Fax ++355222288 View Arlinda Hoti’s profile on LinkedIn, the world’s largest professional community. Arlinda has 5 jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Arlinda’s connections and jobs at similar companies.

Të kenë mbaruar studimet e larta. 2. Preferohen kandidatët që kanë eksperiencë pune në sektorin përkatës. 3.
Wine marianna

vad betyder m
kelly gale gita gale
solvero flashback
stockholms stadion arkitektur
boozt voucher
levi funk
hjortmossen vardcentral

universiteti i sporteve tË tiranËs 60 vjet histori suksesi

Të zotërojë minimalisht diplomë të nivelit “Bachelor” (preferohet me diplomë master të ciklit të dytë të  Sekretaria Mesimore : sekretariamesimore@fakultetimjekesise.edu.al. Sekretaria Shkencore: sekretariashkencore@fakultetimjekesise.edu.al. Zyra e Burimeve  Sekretaria Mësimore Adresa: Godina B Kati I Orari: Shërbimet për studentët: Hënë – Premte 13:00 – 15:00. Kontakti: info@feut.edu.al  FSHN është gjithashtu institucion i rëndësishëm për përgatitjen e mësuesve për shkollat e mesme në lëndët mësimore të matematikës, fizikës, kimisë, biologjisë  RREGULLORE & STATUTI; STRUKTURA MËSIMORE; ORARI MESIMOR. STATUTI I UNIVERSITETIT TË TIRANËS · RREGULLORE E FAKULTETIT TE  Në vitin 1972, filloi puna për hartimin e programet e rinj mësimorë, si dhe teksteve bazë të shumë lëndëve të reja mesimore, duke mundësuar formësimin jo  GJINORE NË MATERIALET MËSIMORE «Një tekst i mirë shkollor duhet t'i identifikojë materialet mësimore cilësore, ato fillore, sekretarë, daktilografistë etj. e zonja në gatim duktig sekreterare - sekretar i aftë, sekretare e aftë duktig praktikë mësimore Uttryck: praktiskt taget ("nästan") - praktikisht, në të vërtetë; gati  tekniska data ordfrande tommy pettersson vmhus 070 2440066 tommypettersson1 hotmail se sekreterare jan Metoda Mesimore Me Ne Qender Nxenesin. Sekretaria Mesimore Home Sekretaria Mёsimore ёshtё njësi administrative pёrgjegjёse pёr rregullimin, ndjekjen dhe arkivimin e çdo regjistrimi, tё dhёne, dokumenti apo listё notash qё lidhet me studentin per programet e studimit te ciklit te parё dhe për programet e studimeve të ciklit të dytë.

SHPAL “Universiteti Metropolitan Tirana”shpall vend të lirë pune për pozicionin Sekretare Mësimore. Liked by Arlinda Hoti. Join now to see all activity Experience Advisor of the Minister Albanian Ministry of Interior Dec 2018 - Present 2 years 2 months

Bachelor Gazetari  Sekretare.

Të kenë mbaruar studimet e larta. 2. Preferohen kandidatët që kanë eksperiencë pune në sektorin përkatës. 3. Të kenë aftësi të mira komunikuese, të jenë të motivuar për të punuar në grup. 4.